Je bent al een tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. De reden? Jouw huidige baan als monteur is inmiddels een gepasseerd station. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging om jouw carière op de rails te krijgen. Elke dag het beste uit jezelf halen is waar je naar op zoek bent. Klikt dit voor jou heel bekend? Dan is de monteur vacature bij Shunter echt iets voor jou. Waarom? Geen dag zal hetzelfde zijn, uitdaging genoeg! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Over de monteur vacature bij Shunter

Shunter is één van de meest unieke organisaties in de spoorbranche, gevestigd in de Waalhaven te Rotterdam. Bij ons heb je de mogelijkheid om te werken met niet alledaags spoorwegmaterieel. De organisatie bestaat uit verschillende afdelingen, namelijk: diesellocomotieven, projectonderhoud en wagons. Daarnaast zijn we ook bezig met het opzetten van een toekomstige afdeling. Aan welke afdeling je dan kunt denken? Ook bij Shunter denken we graag aan het milieu. Het opzetten van een afdeling voor elektrische motieven is dan ook een logische.

Rotterdamse mentaliteit

Geen dag is hetzelfde wanneer je openstaande monteur vacature komt vervullen bij Shunter. Oke, één ritueel is elke dag hetzelfde. Je begint de dag altijd met de collega’s onder het genot van een lekker bakkie.Onder eindverantwoording van de Unit Manager zet de Meewerkend voorman jou op dagelijks op het goede spoor. De ene dag werk je aan een locomotief op onze locatie. En de andere dag kan je uitgezonden worden naar een storingslocatie. Dat allemaal onder het motto; niet lullen, maar poetsen. En dat poetsen van je vuile handen is zeker nodig als jij de locomotief weer snel en veilig op het spoor hebt gezet.

Geschikt of ongeschikt voor de monteur vacature?

Naast een Rotterdamse mentaliteit vragen wij zoals elk bedrijf om een aantal kwalificaties. Naast een afgeronde MBO 3/4 opleiding in de techniek beschik je ook over de nodige werkervaring. Ontbreekt het diploma? Maar beschik je wel overrelevante werkervaring? Ook dan gaan we graag het gesprek met je aan. Naast een afgeronde opleiding en werkervaring hebben wij onderstaande wensen:

  • VCA diploma;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • beheersing van de Nederlandse, (technische) Duitse en Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Ervaring met het zoeken van storingen;
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd volgens de opgegeven specifieke richtlijnen;
  • Een flexibele teamplayer en je bent bereid in ploegendienst te werken (twee ploegendienst);
  • Bereid om eens in de 5 à 6 weken weekenddienst te draaien.

Samen zetten wij jouw carière weer op het juiste spoor. Bij Shunter krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar een volgend station. Interesse om te werken op onze toekomstige afdeling? Kijk dan eens op deze pagina naar de vacature Monteur Elektrisch.

Stuur ons vandaag nog een korte motivatie en jouw CV. Wie weet verwelkomen wij jou snel als nieuwe collega!